Domowy wyrób wędlin
Indeks katalogowy: ksi002975
- Dostępność: Brak ( 0 szt. )
- Dostawa: od 0,00 zł (Odbiór osobisty w księgarni stacjonarnej w Łowiczu)
- Autor:
- Dorota Nosowska, Franciszek Wolski, Jarosław Żukowski
- Kraj pochodzenia:
- Liczba stron:
- 64
5,03 zł brutto / szt. 4,79 zł netto + 5% VAT / szt.
Zobacz także
Produkty podobne
19,92 zł brutto 18,97 zł netto + 5% VAT / szt.
Dostępność: Końcówka asortymentu ( 1 szt. )
13,58 zł brutto 12,93 zł netto + 5% VAT / szt.
Dostępność: Końcówka asortymentu ( 2 szt. )
13,58 zł brutto 12,93 zł netto + 5% VAT / szt.
Dostępność: Końcówka asortymentu ( 1 szt. )
40,64 zł brutto 38,70 zł netto + 5% VAT / szt.
Dostępność: Końcówka asortymentu ( 1 szt. )
24,33 zł brutto 23,17 zł netto + 5% VAT / szt.
Dostępność: Końcówka asortymentu ( 2 szt. )
Opis
Książka zawierająca krótką historię wędliniarstwa w Polsce i zasady doboru mięsa, a także informacje na temat peklowania, solenia i przyprawiania mięs. To niezbędnik dla smakosza domowych wędlin, który będzie wiedział, jak wędzić kiełbasy, przechowywać szynki, wędliny i inne wyroby. Książka zawiera również przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.
- Autorzy: Dorota Nosowska, Franciszek Wolski, Jarosław Żukowski
- Wydawnictwo Arystoteles
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2013
- Ilość stron: 64
- Format: 16.0x24.0cm
Cechy
Autor: |
|
Kraj pochodzenia: | |
Liczba stron: |
|
Zapytaj o produkt
Koszty dostawy
Przesyłka zagraniczna : | od 63,00 zł |
Odbiór osobisty w księgarni stacjonarnej w Łowiczu : | od 0,00 zł |
Poczta Polska - Kurier : | od 15,00 zł |
Paczka ekonomiczna : | od 14,00 zł |