Wędzenie mięsa i ryb oraz budowa wędzarni

Indeks katalogowy: ksi002976

  • Dostępność: Końcówka asortymentu ( 1 szt. )
  • Dostawa: od 0,00 zł (Odbiór osobisty w księgarni stacjonarnej w Łowiczu)
  • Autor:
    • Franciszek Wolski
  • Kraj pochodzenia:
  • Liczba stron:
    • 64
7,70 zł brutto / szt. 7,33 zł netto + 5% VAT / szt.

Zobacz także

Produkty podobne

Opis

Praktyczny poradnik dla amatorów wędzenia.

Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię.

Metody wędzenia.

Dobór drewna i trocin.

Sposoby wytwarzania dymu.

Porady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb.

Proste i wyrafinowane przepisy kulinarne.

 

 

Autor: Franciszek Wolski
Wydawnictwo: Arystoteles
Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
Liczba stron: 64
Format: 16.3x23.5 cm

Cechy

Cechy produktu
Autor:
  • Franciszek Wolski
Kraj pochodzenia:
Liczba stron:
  • 64

Zapytaj o produkt

Koszty dostawy

Przesyłka zagraniczna : od 63,00 zł
Odbiór osobisty w księgarni stacjonarnej w Łowiczu : od 0,00 zł
InPost - Paczkomaty : od 11,99 zł
Poczta Polska - Kurier : od 15,00 zł
Paczka ekonomiczna : od 14,00 zł