Wędzenie mięsa i ryb oraz budowa wędzarni
Indeks katalogowy: ksi002976
- Dostępność: Końcówka asortymentu ( 1 szt. )
- Dostawa: od 0,00 zł (Odbiór osobisty w księgarni stacjonarnej w Łowiczu)
- Autor:
- Franciszek Wolski
- Kraj pochodzenia:
- Liczba stron:
- 64
7,70 zł brutto / szt. 7,33 zł netto + 5% VAT / szt.
Zobacz także
Produkty podobne
19,92 zł brutto 18,97 zł netto + 5% VAT / szt.
Dostępność: Końcówka asortymentu ( 1 szt. )
13,58 zł brutto 12,93 zł netto + 5% VAT / szt.
Dostępność: Końcówka asortymentu ( 2 szt. )
13,58 zł brutto 12,93 zł netto + 5% VAT / szt.
Dostępność: Końcówka asortymentu ( 1 szt. )
40,64 zł brutto 38,70 zł netto + 5% VAT / szt.
Dostępność: Końcówka asortymentu ( 1 szt. )
24,33 zł brutto 23,17 zł netto + 5% VAT / szt.
Dostępność: Końcówka asortymentu ( 2 szt. )
Opis
Praktyczny poradnik dla amatorów wędzenia.
Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię.
Metody wędzenia.
Dobór drewna i trocin.
Sposoby wytwarzania dymu.
Porady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb.
Proste i wyrafinowane przepisy kulinarne.
Autor: | Franciszek Wolski |
Wydawnictwo: | Arystoteles |
Rok wydania: | 2013 |
Oprawa: | miękka |
Liczba stron: | 64 |
Format: | 16.3x23.5 cm |
Cechy
Autor: |
|
Kraj pochodzenia: | |
Liczba stron: |
|
Zapytaj o produkt
Koszty dostawy
Przesyłka zagraniczna : | od 63,00 zł |
Odbiór osobisty w księgarni stacjonarnej w Łowiczu : | od 0,00 zł |
InPost - Paczkomaty : | od 11,99 zł |
Poczta Polska - Kurier : | od 15,00 zł |
Paczka ekonomiczna : | od 14,00 zł |