Grzyby w potrawach
Indeks katalogowy: ksi005725
- Dostępność: Końcówka asortymentu ( 2 szt. )
- Dostawa: od 0,00 zł (Odbiór osobisty w księgarni stacjonarnej w Łowiczu)
- Autor:
- Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, Elwira Uleniecka
- Kraj pochodzenia:
- Liczba stron:
- 102
- Waga opakowania [kg]:
- 0,394
Zobacz także
Produkty podobne
Opis
Niezwykły aromat jak również walory smakowe grzybów sprawiają, że należą one do najpopularniejszych i najbardziej cenionych specjałów kuchni polskiej. Wpływają na lepsze trawienie i przyswajalność pokarmów. Mogą stanowić podstawowy składnik wielu potraw lub dodatek smakowo - aromatyczny. W niniejszej książce autorzy proponują kilkadziesiąt przepisów na dania z grzybami: potrawy z grzybów (kotlety z maślaków, pieczeń z grzybów), zupy (zupa z boczniaków z lanymi kluskami, zupa kantońska), potrawy z mięsa i grzybów (gulasz z kurkami, polski garnek), potrawy z drobiu i grzybów (zapiekanka drobiowa, kurczak z grzybami), potrawy z ryb i grzybów (ryba zapiekana z pieczarkami, śledzie z grzybami), zając i królik z grzybami (pasztet z zająca, rolada z królika z pieczarkami), potrawy z warzyw i grzybów (fasolka po myśliwsku, kasza z grzybami), sałatki (z bobu i pieczarek, z ziemniaków i pieczarek), sosy.
Cechy
Autor: |
|
Głębokość opakowania [cm]: |
|
Kraj pochodzenia: | |
Liczba stron: |
|
Szerokość opakowania [cm]: |
|
Waga opakowania [kg]: |
|
Wysokość opakowania [cm]: |
|
Zapytaj o produkt
Koszty dostawy
Przesyłka zagraniczna : | od 63,00 zł |
Odbiór osobisty w księgarni stacjonarnej w Łowiczu : | od 0,00 zł |
Paczkomaty : | od 16,99 zł |
Poczta Polska - Kurier : | od 15,00 zł |
Paczka ekonomiczna : | od 14,00 zł |